stock_image
O nama

Poliklinika Epion je privatna zdravstvena ustanova koja je sa radom počela 2019. godine i već danas je jedna od najbolje opremljenih poliklinika u Bosni i Hercegovini.

Poštujući najviše standarde profesionalizma, etike i personalne odgovornosti, Polikliknika Epion svojim pacijentima nudi najbolju njegu, pažnju i saosjećanje. Proaktivna i preventivna rana dijagnostička medicina, kao superiorniji koncept u odnosu na zakašnjele reaktivne procedure, nalazi se u samoj srži odnosa Poliklinike Epion sa njenim pacijentima.

Poliklinika Epion je opremljena po najsavremenijim standardima, najnovijom generacijom dijagnostičkih aparata koji posjeduju ustanovljena softverska rješenja, ali i dodatnu opremu koja omogućava sigurnu i sofisticiranu dijagnostiku. Naša poliklinika posjeduje najmoderniji centar za hiberbaričnu medicinu u regionu.

Poliklinika pruža široku paletu usluga i dijagnostičkih pregleda iz područja interne medicine, nuklearne medicine, hiperbarične medicine, neurologije i psihijatrije, ginekologije, pedijatrije, radiologije i ultrazvučne dijagnostike, te laboratorijske dijagnostike.

Naš tim čine iskusni medicinski stručnjaci koji su prepoznati kao vodeći u svojim oblastima širom Bosne i Hercegovine. Tim koji pruža nadu, usluge i mogućnost ozdravljenja, iza sebe ima višedecenijsku medicinsku ekspertizu. Više od 20 medicinskih stručnjaka, iz različitih oblasti medicine, su pažljivo selektovani na osnovu svojih visokih profesionalnih kvalifikacija, iskustava, predanosti i brige o pacijentima.

Temelj sreće u životu je dobro zdravlje, zato brigu o Vašem zdravlju i Vašoj sreći prepustite nama!